ROPARUN

De Roparun van 2018 is van 19 t/m 21 mei 2018


Tijdens deze Roparun zullen er weer diverse leden van Loopgroep Visie meedoen. Deze keer lopen ze van Hamburg naar Rotterdam een afstand van 564 km. (Henk Ponstein, Angela van Tol, Annemarieke van Kampen, Hetty Nijmeijer, Jaishree Heuts ten Hoopen, Michelle Hofman, Tamara Versluis, Ina Westra, Ingrid Stokkentre en Paula Benders).


Wat is de ROPARUN?

De Roparun is een loopevenement waarbij hardlopers in teamverband en middels een sponsorloop, geld ophalen voor mensen met kanker. Het evenement wordt ook wel 'een avontuur voor het leven genoemd', met als motto: Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd om geld op te halen voor het doel. Om zoveel mogelijk geld op te halen zullen door deelnemende teams allerlei acties georganiseerd worden.

De opbrengst van de Roparun wordt besteed aan diverse, concrete projecten en middelen, die het leven van kankerpatienten kunnen veraangenamen. Te denken valt aan inloophuizen, hospices en vakantiebungalows...De lijst met goede bestemmingen voor de donaties, is te lang om hier te noemen!
Zie voor meer info hierover: www.roparun.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------


Team 93 Pauwenrunners / Polskamp.


lle SPONSORS bedankt voor jullie Sponsering!